uitsluiting

Het grote spel der uitsluiting

March 19, 2012

HET GROTE SPEL DER UITSLUITING (aflevering ‘de vreemdeling’)

Presentator: “Welkom in de nieuwste show van StroomWest. Een spannende race wie er wel bij hoort! Een spel in allerlei rondes waarin we meer en meer verlost raken van mensen die we niet kennen, niet mogen of niet willen zien. U krijgt naar oud-atheens gebruik elk een aantal scherven. Daarop schrijft u na elke ronde de naam van degene die er het minst bij hoort. De naam die aangewezen wordt middels dit schervengericht, dient te vertrekken. Voorgoed. Na elke ronde wordt er gehergroepeerd naar groepen van 3 of 5″

Ronde 1: Iedereen krijg 1 minuut om zich voor te stellen – SCHERVENGERICHT

Ronde 2: Samen improviseert de groep een muziekstuk gedurende 2 minuten – SCHERVENGERICHT

Ronde na ronde verdwijnen de bezoekers naar de krochten en kasten van het theater waar bijzondere ontmoetingen plaatsvinden. Degene die erbij hoort blijft in de zaal, de vreemdelingen keren terug van hun omzwervingen met verhalen uit de uithoeken.