fluisterkabinet-46zw

Fluisterkabinet

November 19, 2014

Verzamelplaats van verborgen verhalen – Deur naar onze binnenwereld

We lopen allemaal rond met verborgen verhalen, ergens onder ons publieke profiel verbergen we grappige, kleine, grote of serieuze geheimen: ‘Ik val op mannen en vrouwen, maar mijn ouders weten van niets.’ ‘Ik plas stiekem tijdens het douchen.’ ‘Ik ben bang voor de dood.’ We houden dit veelal verborgen uit angst niet door anderen geaccepteerd te worden. Pas als anderen dergelijke geheimen met zich mee blijken te dragen, wordt ons hart wat lichter en staan we ruimhartiger in het leven – zowel naar de ander als onszelf. En die ruimhartigheid is essentieel voor een samenleving. Met het fluisterkabinet openen we een deur die leidt naar de binnenwereld van anderen en daarmee naar jezelf.
Het is een klein huisje op wielen; hij staat er maar even, rijdt zo weer weg. Stap gauw naar binnen – één persoon per keer -, neem plaats in de oorfauteuil en luister en fluister mee.

Op deze pagina is het laatste nieuws te vinden over het Fluisterkabinet, waar hij wanneer te vinden is en wat hij teweegbrengt.
Weet jij een plek waar hij móet staan? Een festival, een bedrijfsuitje, een familiedag? Neem dan contact op! – rikko[at]stroomwest.nl of boek via fluisterkabinet.nl

Het eerste optreden van het Fluisterkabinet! Alle foto’s door Tim Mooij, onze geliefde fotograaf die te vinden is op  DP51.nl

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , ,